Jump to content
Nugget Shooter Forums

UPGRADE in 3...2...1


Recommended Posts

Man! Every time you do this something gets screwed up! Now look at my avitar..

Jezz.

Tom H.

 

  • Haha 6
  • well done 1
Link to comment
Share on other sites

Tom thats funny. :laught16:

 

 

Bill I dont think you got all the bugs out?

 

 

 

Bug crawling avatar

 

AzNuggetBob

 

 

 

 

 

 

 

 

image.png

Edited by AzNuggetBob
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

I think its getting worse Bill. may be to many emoticons. :yikes:      latest?cb=20111118011453

latest?cb=20111118011453latest?cb=20111118011453latest?cb=20111118011453

latest?cb=20111118011453latest?cb=20111118011453latest?cb=20111118011453latest?cb=20111118011453

AzNuggetBoblatest?cb=20111118011453

 

latest?cb=20111118011453

 

Edited by AzNuggetBob
  • Like 1
  • Haha 4
Link to comment
Share on other sites

On 5/22/2018 at 8:28 PM, TomH said:

Man! Every time you do this something gets screwed up! Now look at my avitar..

Jezz.

Tom H.

 

Looks like we might be related.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

On 5/23/2018 at 5:27 PM, Nugget Shooter said:

Ain't that the truth.....

But I think we need to clean up the mess of emoticons they laid on us lol.....

 

The really bad part is that in the upgrade before the last one when we got all the new emocticons, someone posted that we didn't have this one....:1755362038_itsflying:....so I copied it and went into the Admin. Panel and added it the list....now for the life of me I can't find the page where you can add or disable the emoticons, damn that box of chocolates!!!! :2mo5pow:

  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, Nugget Shooter said:

:poostorm: anywhere the old one was it is gone posts too.... new one is second in line at top :poostorm:

 

5 minutes ago, Au Seeker said:

Hmmmm, must be something on my end, I'm still not seeing it, not even in your last post.

WellI just restarted ny computer, cleared cookies, history, etc. and still not seeing it, anyone else having trouble seeing the 2 emoticons in Bill's last post?

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Au Seeker said:

 

WellI just restarted ny computer, cleared cookies, history, etc. and still not seeing it, anyone else having trouble seeing the 2 emoticons in Bill's last post?

Just checked on my phone and not seeing it there either.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
On 6/3/2018 at 11:23 PM, Nugget Shooter said:

Well heck try it now, it is at bottom row.... :poostorm:

What was the problem and how did you fix it..?
(since you were in Admin I'm guessing something either needed enabled due to the copy & paste or the program found Skip's 'lost' copy and since named the same but following a different path would show neither outside of Admin window until one was renamed or deleted..)

Thanks,

Swamp

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...